Vorige pagina 

 

Autoloze zondag Izegem  11 oktober   2009

Homepagina  

 

autoloze zondag

Autoloze zondag komt er aan!

11 oktober 2009, 2de editie van autoloze zondag!   

GEEN auto’s, geen moto’s, geen bromfietsen, geen scooters, geen snorfietsen, ....   geen uitlaatgassen, geen getoeter, ... GEEN stresserend gedoe, ...  wel leuke alternatieven voor vervuilende motoren, ... veel leuke activiteiten voor groot en klein, jong en oud  !!!!

 Wandelen, lopen, spelen, dansen, fietsen, paardrijden ...  in de verkeersvrije  straten ...   een leuk vooruitzicht!  Het autoloze parcours blijft hetzelfde als vorig jaar.  Langs het parcourszijn er tal van activiteiten : gekke fietsen, paardenkoets, zeepkistenrace, kinderanimatie, vuurshow, kunstenaarsdorp, straattheater, informatiedorp’ alternatieven voor de auto’ , cultuur-en natuurwandeling, .......

 Alle info vindt u via www.izegem.be of bij de milieudienst, Korenmarkt 10 te Izegem of via 051/ 337 320 of milieudienst@izegem.be

 

 

NIEUW op de autoloze zondag

IZEGEM SMAKEN:

een culinaire stadswandeling met gids.  De wandeling langs autovrije straten zit vol leuke verhalen, er wordt gestopt halt gehouden aan 4 restaurants om ons lekker culinair te laten verwennen.  De wandeling kost 25€ p.p. De eerste wandeling ‘Izegem smaken’ start om 12.00, de tweede om 17.00. Elke wandeling duurt ongeveer 2,5 uur.  Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Wees er snel bij want het deelnemersaantal is beperkt! Eind september sluiten we de inschrijvingen af. Interesse? Inschrijven kan bij de Milieudienst, Korenmarkt 10 te Izegem. Betaling dient als definitieve inschrijving.

NOG NIEUW op de autoloze zondag

DE MILIEUBOOT:

een boottocht van anderhalf uur op het Kanaal Roeselare- Leie. Een boeiende, leerrijke verkenning met uitleg door een ervaren gids over het leven en de natuur op en rond ‘de vaart’. Zin om met het gezin, vrienden of kennissen deze unieke reis mee te maken .... dat kan tijdens de autoloze zondag.  De milieuboot vertrekt om 13.00 u en om 15.00 u. U hoeft dus geen andere activiteiten van de autoloze zondag te missen. Inschrijven voor de Milieuboot kan enkel op autoloze zondag zelf aan de Infostand op de Grote Markt. Kostprijs :1 € voor kinderen tot en met 12 jaar, 2 € voor volwassen. Ook hier zijn de plaatsen beperkt. (Folders over de Milieuboot zijn te verkrijgen bij de Milieudienst.

 

 

Teken ons gastenboek

Vorige pagina   Begin van pagina   Homepagina