Vorige pagina 

Ledenwerving

Homepagina 


Je kan kiezen uit twee soorten lidmaatschap :

 • Natuurpunt De Buizerd    (Ingelmunster - Izegem)

  Het lidgeld bedraagt 24 euro per kalenderjaar. Je geniet van volgende voordelen:

  • Driemaandelijks Natuur.bladnatuurblad
   Vier maal per jaar ontvang je ons nationaal tijdschrift Natuur.blad , boordevol informatie over de natuur in Vlaanderen. In elk nummer vind je een uitgestippelde wandeling of fietstocht in één van onze natuurgebieden.

  • Lokaal tijdschrift    De Buizerd vzw (zie hieronder)
   De plaatselijke afdeling in je gemeente nodigt je uit om deel te nemen aan haar werking. Je blijft op de hoogte via een lokaal of regionaal contactblad dat 6 x per jaar verschijnt.

  • Gratis activiteiten
   Je kunt – met het hele gezin – gratis deelnemen aan alle geleide wandelingen en fietstochten van Natuurpunt. Een overzicht vind je in de activiteitenkalender bij Natuur.blad, in het afdelingstijdschrift van je regio en onder de rubriek ‘activiteiten' op deze site.

  • 10 % korting in de Natuurpunt-winkel
   Je geniet 10 % ledenkorting bij aankoop van boeken, t-shirts, verrekijkers e.a. in de Natuur.winkel. Bovendien kan je ook met korting winkelen in de filialen van sommige van onze commerciële partners.

  • Fiets- en Wandelgids
   Je ontvangt een leuk welkomstpakket met daarin onder meer onze Fiets- en Wandel­gids met ruim 100 uitgestippelde wandelingen en fietsroutes in 33 fraaie natuurgebieden in Vlaan­deren en Wallonië. Bij elk wandel- en fietsgebied vind je een handig kaartje en heel wat praktische informatie.

  • CD met vogelgeluiden
   In het welkomstpakket vind je ook een CD met de meest voorkomende vogelgeluiden .

  • Toegang tot speciale ledenpagina's
   Via je lidnummer krijg je toegang tot de speciale ledenpagina's op deze website. Daar vind je onder meer 80 downloadbare wandel- en fietskaarten, stuk voor stuk suggesties voor een onvergetelijke daguitstap in onze natuurgebieden.

  • Voordelig abonnement op Natuur.focus en/of Natuur.oriolus
   Leergierige leden van Natuurpunt kunnen zich abonneren op twee meer gespecialiseerde tijdschriften. Natuur.oriolus brengt uitgebreide informatie over ornithologie (vogelstudie), terwijl Natuur.focus dieper ingaat op andere aspecten van de natuur en op ervaringen met natuurbeheer.
   klimop
  • Kortingen bij bedrijven 
   A.S. Adventure: 5% korting bij aankopen
   Tony Mertens: 5% korting bij de aankoop van Naturam natuurverf
   Schoenen Torfs: 10% korting bij de aankoop van een nieuw paar schoenen na de inlevering van een oud paar

  • Driemaandelijks tijdschrift    Klimop
   In Zuid-West-Vlaanderen geeft je lidmaatschap nog eens recht op een gratis abonnement op het kwartaalschrift Klimop. Het tijdschrift in kleur brengt informatie over natuur, milieu en landschap in Zuid-West-Vlaanderen.

   Het bedrag kan gestort worden op rekeningnummer 751-203723-379 Kortrijkstraat 40 Ingelmunster met vermelding “ Natuurpunt De Buizerd ”. Het tweede jaar ontvang je een overschrijving van Natuurpunt zelf.

 

 • De Buizerd vzw (sympathisant)

  Het lidgeld bedraagt 10 euro per kalenderjaar. Je geniet van volgende voordelen:

Voor meer informatie of inschrijvingen kan U ook terecht bij onze bestuursleden.

Geef hier uw adres op en ontvang gratis een proef Vorige pagina       Begin van pagina      Homepagina