Vorige pagina  Maak een punt van de natuur
Passe-Partout    5 DECEMBER 2008

Homepagina vzw De Buizerd 

Maak een punt van de natuur IZEGEM - INGELMUNSTER Volgend jaar mag Natuurpunt De Buizerd dertig kaarsjes uitblazen. Dankzij de inzet van velen. zij het financieel. zij het in actie en in het veld. werk is de vereniging nog steeds een begrip. Het einde van het jaar. tijd om uw lidmaatschap te vernieuwen! Eind 2007 is vzw de Buizerd gaan samenwerken met Natuurpunt.
Sinds 1 januari werd de vereniging een tweede keer 'gedoopt' met als nieuwe naam Natuurpunt De Buizerd. Na betaling van het lidgeld (20 euro) ontvangt u vier maal per jaar Natuurpuntblad, vier maal per jaar Klimop en regelmatig de Nieuwsbrief van Natuurpunt De Buizerd.
Je kan het lidgeld betalen aan de bestuursleden of storten op rekeningnummer 751- 2037233-79 van Natuurpunt De Buizerd, Kortrijkstraat 40, Ingelmunster. Daarnaast ontvang je een verrassingspakket met wandelgids, CD met vogelgeluiden en een gezonde versnapering.
Natuurpunt De Buizerd kan je ontdekken op de kerstmarkt op 12 december in Ingelmunster en op de kerstmarkt van 13 en 14 december in Izegem. Aan hun stand kan je terecht voor peperkoekharten een gezonde brok energie vol romantiek. Ook de houten huisjes van timmerman Raf zijn van de partij. Voor vogels, egels, eekhoorns, insecten en duiven vind je er de gepaste biotoop. Als nieuwigheid vind je er mooie gesculpteerde houten paddenstoelen (foto). Bezieler voor Izegem is Jacqui Stragier en voor Ingelmunster rekenen ze op Hendrik Debeuf. Info: 051/31.21.62. MH

  Vorige pagina 
Bekijk alle krantenknipsels
     Download dit artikel in pdf download artikel in pdf

Homepagina vzw De Buizerd